28 Ιουνίου 2009

Γούβες: Νοικιάζουν το άλσος

Το μαρτύριο του Αγίου Κωνσταντίνου συνεχίζεται, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Γουβών συνεχίζει να επιμένει στη μίσθωση του άλσους σε ιδιώτη για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.Έτσι, περίπου ένα χρόνο μετά, και έπειτα από επανειλημμένες αρνητικές αποφάσεις για την επινοικίαση του χώρου, πριν λίγες ημέρες συνήλθε ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο, με θέμα συζήτησης το τι θα γίνει με το χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου. Έπειτα από μια πολύωρη συζήτηση, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε κατά πλειοψηφία την εκμίσθωση του χώρου.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μοναδικός που ψήφισε KATA ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Σταυρουλάκης, ενώ λευκό ψήφισε ο έτερος δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Γουβών κ. Κώστας Μπλαβάκης. Όμως η απόφαση αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν είχαν προχωρήσει, αφού απορρίπτονταν καθώς δεν ήταν νομότυπες, βρίσκει αντίθετη μεγάλη μερίδα της τοπικής κοινωνίας. Αυτό που τονίζουν οι αντιδρώντες είναι ότι, αφενός ο χώρος αυτός δεν πρόκειται να εκμισθωθεί μόνο για ένα χρόνο, αλλά τελικά θα είναι για πολλά χρόνια ενοικιασμένος, αφετέρου το άλσος που θα μπορούσε να αναβαθμιστεί από το δήμο και να αποτελέσει ένα στολίδι στην περιοχή, αντί να ιδιωτικοποιηθεί.

Κατηγορία: ΤοπικάΗμερομηνία: 25 Ιουνίου 2009Πηγή: Εφημερίδα ΤΟΛΜΗ


ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ:


Να πούμε ένα υπέρτατο ΜΠΡΑΒΟ στους υπερψηφίσαντες ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΟΥΒΩΝ γι αυτήν την εξαιρετική πρόταση τους!! Καταπληκτική κίνηση αυτή....!!Ναι ναι...φυσικά και χρειάζονταν εκμίσθωση του χώρου απο κάποιον ιδιώτη...ξέρεις τι είναι να πληρώνεις εσύ απο την <<Τσέπη>> σου για την αναβάθμιση του χώρου;;;Ξέρεις τι είναι όμως η καταπάτηση των δικαιωμάτων....του κάθε ΔΗΜΟΤΗ & σινάμα πολίτη;;; Όταν σε ένα κατ'εξοχήν τουριστικό μέρος ξε-πουλάς τα πάντα κάποτε ο κόσμος θα διαμαρτυρηθεί και ίσωςι όχι με τα επιθυμητά αποτελέσματα....!!Είδαμε την αποχή στις πρόσφατες ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ακολουθούν οι Βουλευτικές Εκλογές και έπειτα.....ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ....!!!
Να θυμήσω...πως έχουμε άλλα σοβαρότερα προβλήματα....και καλό είναι να ενδιαφερθούμε γι αυτά και να αφήσουμε τους λίγους χώρους πρασίνου που έχουμε ανέγκιχτους....!!!Αν πάλι τα προβλήματα που υπάρχουν είναι και αυτά στην κατηγορία των....ακριβών νοικιάστε τα σε τρίτους και .....τέταρτους.Νοικίαστε πχ τους δρόμους....ωραία δεν θα ταν;;;Να τονίσω όμως πως "Ποτέ δεν έκανα το λάθος να λογομαχώ με ανθρώπους των οποίων την άποψη δεν σέβομαι " Αλλά θέλω να κάνω μια ρητορική ερώτηση: Ὁταν θα γίνει ένας γάμος πχ εκεί δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο και γεμίσει ο χώρος απο κόσμο....τι θα γίνει;;Θα υπάρχουν διαμαρτυρίες απο τον αγαπητό ιδιώτη;;Θα πληρώνουν για να κάτσουν στις καρέκλες;;Θα μπορούν να περνάνε;; Αστείες ερωτήσεις έ;;Στην Ελλάδα είμαστε και έχουμε ακούσει τόσα και τόσα!! Και κυρίως όμως....θα κοπούν ΔΕΝΤΡΑ απο εκεί;;;;

Mακάρι οι νέοι να ήξεραν και οι γέροι να μπορούσαν...

Aκρίβεια σου λέει μετά... Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο θα ξεχάσουμε πως να καταπίνουμε... !!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου