26 Ιουλίου 2009

Η καχυποψία στοιχειώνει τις ένοχες συνειδήσεις....


Πολύ καλή αρχή για το αρθρο-θέμα του άλσους δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο ένα μήνα μετά την δημοσίευση στο ιστολόγιο! Αυτό το θέμα έφτασε καθυστερημένα στα αυτιά των προβοκατόρων και πρέπει να τους τονίσω οτι αυτό που προσπαθούν να περάσουν δεν θα το καταφέρουν!! Μικροπολιτική και πολιτικά παιχνίδια που το μόνο όφελος που έχουν είναι να επικυρώνουν οτι στην <<πολιτική>> και ιδιαίτερα στον πολιτικό πολιτισμό, δεν υπάρχουν μόνιμες έχθρες και ΚΥΡΙΩΣ μόνιμες φιλίες. Εγω νομίζω πως οταν προσπαθείς να μεταφέρεις κάποιες πληροφορίες σε κάποιον τρίτο, του μεταφέρεις τα πράγματα επώνυμα και έτσι ακριβώς όπως το άκουσες ή όπως τοείδες, όπως το διαβασες κτλ ...αν στο είπαν ετσι απλά (μιλάω για αυτούς που ίσως εμπλέκοντ στο τάδε θέμα και γενικά ως συμβουλή)...πριν κάνεις λοιπόν οτιδήποτε πιστεύω πως πρέπει να το ψάξεις και να ενημερωθεις σωστά και έγκυρα.!!!!

Η μαγκιά και το λεγόμενο αντριλίκι πρέπει να έχει και ενα σοβαρό υπόβαθρο για να μπορεί κάποιος να πει οτι το υπο-στηρίζει, και οτι ακολουθεί αυτή την τακτική, αν δεν μπορεί να το στηρίξει ας το αφήσει στην άκρη και να ασχοληθεί με τα σοβαρότερα προβλήματα και με βάση ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!! Γιατι <<Δεν γίνεται κανείς γελοίος με τις ιδιότητες που έχει, αλλά με τις ιδιότητες που προσποιείται ότι έχει>>. Η πολιτικη με την ευρύτερη έννοια της στην Ελλάδα ἐχει πολλά προβλήματα ιδίως όταν δηλώνεις πως είσαι με την πλευρά του δικαίου και κατά των συμφερόντων. Έτσι είναι πιο εύκολο να κάνεις εχθρούς απ'οτι φίλους και αυτο δεν είναι και τόσο κακό!!

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΗΜΩΝ,ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ:


Όταν ένας άνθρωπος θέλει να βοηθήσει απο κάποιο κοινωνικά πόστο σε μια καίρια θέση πρέπει να γνωρίζει εξ'αρχής πως δεν είναι όλα ρόδινα και εύκολα!! Πως πρέπει να συγκρουστεί, πως πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κάνει το δίκαιο κανόνα και το άδικο να το διώξει μακρυά!!!! Ο πολιτικός η οποιοσδήποτε ασχολείται με τα κοινά και κυρίως με την τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να αφήνει την κομματική του ταυτότητα στο....σπίτι, όταν το πάρει απόφαση να ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι, αν οχι τότε είναι χαμένος απο χέρι όπως λέμε!!!! Να τονίσω πως τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε, τους έχουμε κοντά μας ως ανθρώπους και οχι ως ιδεολογίες....γιατί οι ιδεολογίες ενίοτε έχουν χρώμα(Γαλάζιο,πράσινο...άρωμα..κομματικό κτλ κτλ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΔΕΩΔΗ!!!

Στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ::
--ΑΡΘΡΟ 19:
Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.!!!!! Αναφορικα και μονο το γραφω αυτο.......!!!!
Τα παρακατω αποφθεγματα είναι για τους πολεμιους της πραγματικοτητας και του ΔΙΚΑΙΟΥ:

-Για τους περισσότερους ανθρώπους, δικαιοσύνη σημαίνει, απλά, ελπίδα για περισσότερες χάρες.
- Δεν βρίσκουμε τους ανθρώπους γνωστικούς, εκτός από αυτούς που συμφωνούν με τη γνώμη μας.
-Οι αρετές χάνονται μέσα στο συμφέρον, όπως οι ποταμοί στη θάλασσα.

Στο άρθρο μου σχετικά με τα ραντάρ στην Έδερη και με την περίεργη υπόθεση που κρύβετε...πίσω απο συμφέροντα να υποθέσω πάλι??? τέλος πάντων θα το ψάξω στην συνέχεια και αυτό, είχα γράψει τότε πως "Ποτέ δεν έκανα το λάθος να λογομαχώ με ανθρώπους των οποίων την άποψη δεν σέβομαι " και το λεω και σε αυτό εδώ το άρθρο...!!!
Ο βραχος που για τον αδύναμο ήταν εμπόδιο....για τον δυνατό είναι σκαλοπάτι για να ανέβει ακόμα ψηλότερα...!!! Γι αυτο....και εσείς αγαπητοί αναγνώστες, σε οτι κι αν κάνετε, με οτι και αν θελετε να ασχοληθείτε να μην απογοητεύστε με τις δυσκολίες με τα λεγόμενα εμπόδια.....αυτά είναι που θα σας βοηθήσουν να δείτε κάποια πράγματα πέφτοντας.... και θα γίνουν η αφορμή να <<πιάσετε>> άλλα όταν καταφέρετε να....σηκωθείτε....!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου